Osiguranja pomoći na cesti

Osiguranje pomoći

Ovaj vid osiguranja koji se odnosi na pomoći za:

- turističko osiguranje;

- osiguranje pomoći za vrijeme puta izvan mjesta boravka ili prebivališta.

Osiguranje pomoći na cesti omogućuje ostvarivanje točno određenih prava nakon ostvarenja sljedećih rizika: krađe vozila, kvara na vozilu, prometne nesreće/nezgode, a zbog posljedica zbog kojih vozilo nije u voznom stanju ili nije moguće upravljati vozilom na siguran način. Pojam „prometna nesreća“ i pojam „prometna nezgoda“ smatraju se istoznačnima.

Vaša sigurnost nam je najvažnija, stoga CGA-Central Global Assistance je besplatan program pomoći na cesti namijenjen za klijente Central osiguranja uz kupljenu policu AO. Ovaj paket usluga asistencija osigurava pomoć na cesti i asistencije na područiju Bosne i Hercegovine i cijele Europe.

CGA-Central Global Assistance Vam osigurava pomoć u neugodnim situacijama koje možete doživjeti na putovanjima. CGA-Central Global Assistance je program koji klijentima nudi sve što može zatrebati u slučaju kvara na vozilu gdje god da se nalazite. Pozivom na besplatan telefon osigurava Vam se sve što Vam treba u datom trenutku, od zamjenskog vozila, hotela, popravka kvara na vozilu itd.

- Ostala osiguranja pomoći.