Kampanja

Korporativna kampanja Central osiguranja d.d. je zamišljena da klijentima probudi svijest o bitnosti osiguranja, kako njih samih, tako i njihove imovine. "Slušaj glas razuma" upućuje i na promišljanje o odluci kome ukazati povjerenje da preuzme rizik za klijenta, bilo da se radi o autoodgovornosti, imovini, nezgodi i sl.

"Slušaj glas razuma" upućuje osiguranika da policu osiguranja zaključi samo u osiguravajućoj kući u koju ima povjerenje za sigurnost, stručnost i snagu u različitim područjima osigurateljnog poslovanja te drugim poslovima kojima se referira ista, odnosno ozbiljnosti koju ista pokazuje u svome radu.

Central osiguranje s porukom "Slušaj glas razuma" ne stavlja fokus na privlačenje svakog klijenta/osiguranika, nego je usmjerena prema tome da se razmisli, razumno, odgovorno te nakon sagledavanja svih aspekata da se izabere osiguravajuća kuća koja svojim radom zaslužuje povjerenje klijenta.

"Slušaj glas razuma" upućuje osiguranika na koji način promišlja društvo Central osiguranje d.d., na koji način nudi svoju uslugu povjerenja klijentima, na način da policu ne smatramo robom, nego da sam klijent razumno odluči jesmo li zaista Spojeni povjerenjem, kao što naš slogan govori.

"Slušaj glas razuma" je poruka našim klijentima te potencijalnim klijentima da prije svake odluke, razumno rasuđuju jer iskustvo nas uči da smo često olako shvatili odluku kojom smo nekome ukazali povjerenje. Stoga, promišljamo na način kako Central osiguranje razmišlja o klijentu, razmišlja na način da klijentu mora novac učiniti vrijednijim, da ga na neki način motivira da sluša sebe, glas svog razuma, a ne priče koje se ponavljaju u nastavcima bez realnog uporišta u vidljivom rezultatu, koristi za klijenta.

"Slušaj glas razuma" upućuje na to da Central osiguranje s klijentom želi uspostaviti kvalitetan dijalog, da mu čujemo želje i potrebe te da uvijek tražimo način da razmjenimo iskustva s klijentom, da sam može razumno donijeti odluku.

Central osiguranje je u snažnoj ekspanziji, vrlo su nam važne ideje, prijedlozi naših klijenata ili potencijalnih klijenata, jer jednostavno želimo im udovoljiti, svjesni činjenice da se povjerenje gradi, pa mi vučemo prvi potez.

Slušaj glas razuma jer, ne nudimo ugovore sa nevidljivim slovima na dnu dokumenta, jer dajemo razumljive i transparentne informacije, prednosti pojedinog proizvoda I rizike koje nosi sa sobom jasno obrazložimo klijentu, kako bi sam klijent jasno mogao donijeti odluku o tome kome će pokloniti povjerenje.

Kampanja je osmišljena sa slikovitim prikazima koji Vas upućuju na to da razmislite o odluci, da je ne donosite bez više upoređenih ponuda te da opet poslušate sebe, svoj glas razuma.

Kampanja se obilježava kroz poruke, slike te video prikaze, koji simboliku pronalaze u proizvodima i uslugama koje nudim u Central osiguranju te prednosti odluke osiguranika da svoje povjerenje ukaže nama.