Zašto Central osiguranje?

Central osiguranje je osiguravajuće društvo koje svoju poslovnu strategiju gradi na snazi vlastitoga kapitala, pružanju efikasne usluge osiguranicima kroz inovativan rad, stalnu komunikaciju s tržištem te spremnosti na promjene, poštujući pravila struke, čime težimo biti uspješniji od drugih.

Velika ulaganja osnivača u Central osiguranje su osigurana iz vlastitog kapitala zbog činjenice o specifičnosti investicijskog projekta, odnosno zbog postojanja značajnog vremenskog pomaka između vremena ulaganja i vremena same financijske koristi od projekta. Sredstva koja se kontinuirano ulažu u razvoj i stabilnost društva potječu iz stvarne vrijednosti koja nije opterećena bilo kakvim kreditnim aranžmanima, zaduženjima i slično, što jamči svakom klijentu isplatu štete prema odštetnom zahtjevu, počevši od samog zaključivanja police osiguranja, praćenja klijenta za vrijeme važenja police osiguranja, kao i slučajevima incidentnih faktora. Pored navedenog, šteta se isplaćuje u roku od 48 sati od dana kad je likvidirana, odnosno kad je klijent potpisao dokument o visini štete.

Na kraju dolazimo do činjenice kako imamo odlične, stabilne i sigurne proizvode, vrlo konkurentne, kako cijenom tako i razinom pruženih usluga, što su klijenti jasno prepoznali, omogućujući nam time izvrsne poslovne rezultate.