Sponzorstvo - RK Izviđač

Central osiguranje je glavni sponzor Rukometnog kluba Izviđač iz Ljubuškog koji od sada u svom nazivu u svim službenim i prijateljskim utakmicama kao i u svim drugim prilikama koristi naziv našeg osiguranja - Rukometni klub Izviđač Central osiguranje.

Central osiguranje je sponzor svih sportskih i drugih priredbi koje organizira i na kojima sudjeluje Izviđač Central osiguranje u BiH, tako i u inozemstvu, a posebno u prestižnoj međunarodnoj, regionalnoj rukometnoj SEHA ligi čiji je Rukometni klub Izviđač Central osiguranje sudionik u natjecateljskoj 2016./2017. godini, pa zatim u drugoj polusezoni Prvenstva BiH i u Kupu BiH za natjecateljsku 2016./2017. godini.

Rukometni klub Izviđač Central osiguranje se obvezao da će nadležnim rukometnim organizacijama (prvenstveno vodstvo SEHA lige, Rukometni savez BiH te drugim organizatorima sportskih priredbi na kojima sudjeluje) priopćiti svoj naziv kluba s umetnutom tvrtkom Central osiguranja kako bi se isti nalazio u rasporedu natjecanje, tablicama, plakatima na kojima se najavljuju i reklamiraju predstojeći susreti, kao i svim medijima koje ih prate na svim medijima (internetski portali, novine, radio, TV i svih ostalih medija).

Central osiguranje podržavanjem sportskog kluba promovira društvene vrijednosti kroz sport i time potvrđuje svoju privrženost onim vrijednostima, koje i sam cijeni - uvijek težiti ka vrhu, čime god da se bavite.